Legyen egy jó weboldala!

Az online megjelenés elengedhetetlen


Ma már nehéz kitűnni a tömegből, ezért szükség van az online jelenlétre!

Ahogyan figyel az üzletére, ruhájára, névjegykártyájára, egyszóval az üzleti megjelenésére, ugyan ilyen fontos figyelmet fordítani a webes megjelenésre is. A weboldala az Ön online térben lévő üzlete.

Aki az interneten keres az itt találkozik a cégével először, és a tapszatlatunk az hogy akár több százszoros különbség is lehet egy régi, egyszerű website, profi weboldalra cserélése után!

A COVID járvány megmutatta mekkora jelentősége van az internetes vásárlásnak. A webshopok forgalma megsokszorozódott. Egy jó webshoppal többszörösére növelheti forgalmát!


Még nincs weboldala?

Amennyiben még nem rendelkezik weboldallal, de érzi ennek szükségességét, akkor nagyon jó helyen jár!

Mi segítünk Önnek mindenben ami ehhez szükséges. Domain név regisztráció, tárhely szolgáltatás, weboldal készítés egy helyen.

Tudjuk, hogy egy kezdő vállalkozásnak sok kiadása van induláskor, ezért biztosítunk kész sablonokat reklámmentesen, kedvező áron.

Régi a weboldala?

Régi elavult weboldalát felújítjuk vagy lecseréljük egy modern mobilbarát oldalra. Az emberek 80%-a ma már mobilon internetezik!

Amennyiben nem szeretne erre sokat költeni, akkor válasszon a kész sablonjaink közül, melyeket nagyon kedvező áron tudjuk biztosítani.

Egyedi igényekhez egyedi weboldakat is tudunk gyártani, profi grafikus segítségével.

Alacsony a forgalma?

Alacsony a forgalom a weboldalán? Nem található a Google keresőben? Akkor Ön rengeteg bevételtől esik el!

Van megoldás! Segítünk jelenlegi oldalát keresőbaráttá tenni, vagy készítúnk egy egy új oldalt, amely garantáltan megtalálható lesz az interneten!

Tudunk segíteni marketing szöveg írásban, fotó, grafika, videó készítésben és az internetes hirdetésben is!


Miben tudunk segíten?

Domain regisztráció: Segítünk kiválasztani a domain nevét a veboldalának. Leellenőrizzük, hogy szabad-e a név. Amennyiben igen, mi 24 órán belül beregisztráljuk, a legkedvezőbb áron!

Tárhely szolgáltatás: A legmodernebb SSD tárhelyet biztosítjuk, stabil megjelenéssel, ezzel is javítva az oldal felhasználói élményt. Amennyiben az oldala tárhelyszolgáltatását nálunk veszi igénybe, mi átvállaljuk a domain fentartás díját!

Weboldal, webshop készítés: Mobil- és keresőbarát weboldalakat biztosítunk. Kész sablonok már 80.000,- Ft-os egyszeri díjért, reklámmentesen! Egyedi igénye szerint legyártott, grafikussal megtervezett weboldalakat, webshopokat is készítünk igény szerint.

Média marketing, reklám: Azért, hogy oldala igazán hatékony legyen csapatunk segítséget nyújt marketing szövegírásban, social media megjelenésben, adwords kampánybam, facebook hirdetésben, youtube megjelenésben, video és fotó készítésben is, gyakorlati tapasztalattal.Hívjon most: +36 20 561-1039 vagy kérjen visszahívást:
Kész weboldal sablonok:


Kezdő vállalkozások, kis költségvetéssel rendelkezők, illetve azok részére, akik csak kiszeretnék próbálni, hogy szükségük van-e saját weboldalra, kíváló lehetőség a költséghatékony sablon használata.

Természetesen az adminisztrációs felület használatáról küldünk leírást, ami alapján szerkeszteni tudja oldala menüit és tartalmát.

Jelenleg az alábbi kész sablonokból tud választani:

Minta 1

Minta 2

Minta 3

Minta 4

Minta 5

Minta 6


A kész sablonok mintáit folyamatosan bővítjük igény szerint. A kész sablonok közül kiválasztja ami önnek szimpatikus. Ezen lecseréljük a képeket az Ön által elküldöttekre, az oldal tartalmát pedig Ön fogja feltölteni.